Verzekering

Harley-Davidson verzekering via Havelaar & van Stolk

Havelaar & van Stolk is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in het verzekeren van Harley-Davidson motoren en biedt u daarom een uitstekende verzekering tegen een scherpe premie. Wilt u direct een offerte op maat ontvangen, bel ons op 088-6501 160 of mail naar particulier@havelaar.com

Lidmaatschap DLHDC
Het lidmaatschap bij Dutch Lighttown HD Club geeft leden recht op 20% korting op een
volledig cascoverzekering verzekering i.c.m. een looptijd van 3jaar.

Nieuwwaarderegeling van drie jaar

Koopt u een splinternieuwe Harley? Als eerste eigenaar bieden wij u bij een volledig cascoverzekering een nieuwwaarderegeling van drie jaar!

Aankoopprijsgarantie van drie jaar

Tweedehands Harley gekocht die jonger is dan zeven jaar? Dan krijgt u op basis van een kopie van de aanschafnota een aankoopprijsgarantie van drie jaar als u de motor volledig casco verzekert. Om voor de aanschafwaarderegeling in aanmerking te komen dient een Harley Davidson bij een erkend Bovag of dealerbedrijf te zijn gekocht.

Taxaties

Na afloop van de nieuwwaarderegeling of aanschafwaardegarantie adviseren wij u om uw Harley te laten taxeren. Het taxatierapport is drie jaar geldig. U kunt uw Harley laten taxeren door Idex, een specialist in het taxeren van Harley's. Voor meer informatie verwijzen wij u naar http://www.idex.nl/. Maar ook rapporten van elke andere erkende taxateur worden door ons geaccepteerd.

Kledingschade

Bij een WA/volledig cascoverzekering is kledingschade door een ongeval verzekerd tot €1.000,- per opzittende.

Rijvaardigheidskorting

Heeft u een rijvaardigheidscertificaat behaald? Stuur ons dan een kopie en ontvang doorlopend 15% extra korting.

Driejarig contract

Bij het afsluiten van een driejarig contract ontvangt u 5% extra korting. Bij diefstal, totaalverlies of verkoop kan de verzekering uiteraard gewoon worden opgezegd.

Winterstopkorting

Rijdt u van 15 december tot 1 februari niet? Maak dan gebruik van de winterstop en ontvang 5% extra korting.

Snelle opbouw bonus/malus korting

Heeft u nog maar weinig schadevrije jaren opgebouwd? Bij ons heeft u met 5 schadevrije jaren al de maximale bonus/malus-korting van 75%.

Beveiligingseisen

Bij een verzekerd bedrag tot €35.000,- is naast het gewone motorslot uitsluitend een ART-goedgekeurd vier- of vijf sterrenslot vereist.

Hulpverlening

Ongeacht uw dekking heeft u recht op hulpverlening. Als de Harley-Davidson volledig casco verzekerd is, is ook pechhulp in het buitenland meeverzekerd als er sprake is van motorpech door een mechanisch gebrek.

Vervangend vervoer

Als uw motor beperkt of volledig casco verzekerd is, is vervangend vervoer bij diefstal én schade in binnen- en buitenland meeverzekerd.

Meer weten?

Wilt u meer weten over deze speciale verzekering voor uw Harley-Davidson? Klik hier om een offerte op te vragen of neem contact met ons op via telefoonnummer 088-6501 160 of mail naar particulier@havelaar.com

Voorwaarden
HD Voorwaarden vanaf 01-01-2017
Klik hier om een offerte op te vragen

Contactgegevens

Havelaar & van Stolk
Coolsingel 120
3011 AG Rotterdam
Telefoon: 088- 6501 100
E-mail: info@havelaar.com