Taxaties

Tot ver in in het verleden maakte Havelaar & van Stolk gebruik van Idex als vaste taxatie partner. Maar daar is verandering in gekomen. Havelaar & van Stolk heeft aangegeven dat alle taxaties van een gerenommeerde taxateur ook geaccepteerd zullen worden.

Sinds 2019 maakt onze club ook gebruik van de diensten van 'de Munnik' taxaties.
De contactgegevens van beide partijen vindt je hieronder.

Indien je taxatie weer voor de deur staat en je via de Munnik je motor (of auto) wilt laten taxeren dan kan je dit melden aan onze penningmeester via het mailadres 'penningmeester@dlhdc.nl'.
Er zal dan een afspraak voor jou gemaakt worden met 'de Munnik'.
Informeer vooraf even naar de tarieven. Betaling van de taxatie geschied tijdens de fysieke taxatie.

Indien je via Idex je motor laat taxeren dan dien je dit zelf bij Idex aan te geven. Dit kan per mail of telefonisch.

Idex

Voor meer info klik rechts op de pijl ▼

We komen wat tegen als taxateur van bijzondere motorfietsen...

IDEX maakt al veertig jaar veel werk van de taxatie van uw Harley-Davidson, eigenbouw of andere speciale motor. We komen bij u langs en maken een uitgebreid rapport met alle specificaties van uw motor, inclusief alle modificaties, tuning, speciaal spuitwerk en accessoires. U krijgt uw rapport in tweevoud, maar u kunt het desgevraagd ook als PDF toegezonden krijgen.

Elke motor is bijzonder

Uit de praktijk weten we dat geen enkele Harley-Davidson gelijk is. Daarom is het ook zo lastig om op basis van het kenteken de juiste vervangingswaarde te bepalen. Wat op papier een Heritage Softail, een Night Rod Special of een Road King Police is, kan in de praktijk best een old skool bobber, een Duitse custom of een spectaculaire Bagger geworden zijn. En zelf wanneer uw motor in de basis origineel bleef, kunnen de accessoires al een behoorlijke waarde vertegenwoordigen.

Een gedegen taxatierapport voorkomt discussies

Schade of diefstal van uw motor is al vervelend genoeg. Maar wat gebeurt er wanneer de waarde niet goed werd vastgelegd? Met een taxatierapport van IDEX en een verzekering op basis van een vaste taxatiewaarde maakt u op voorhand een einde aan vervelende discussies achteraf en krijgt u een bedrag uitgekeerd waarmee u de motor kunt laten repareren of er een goede vervanger voor kunt zoeken.

Bel voor een afspraak of stuur Iryna een e-mail

Heeft u een Harley-Davidson, een eigenbouw of een andere bijzondere motor die meer waard is dan zijn dagwaarde? Bel dan met (023) 555 28 98 voor een afspraak of stuur een bericht naar Iryna. Stuurt u een bericht, vermeld dan a.u.b. ook uw telefoonnummer en uw woonplaats, dan kunnen wij u het snelst van dienst zijn.


Postbus 2, 2000 AA Haarlem

Voorheen gevestigd aan de Schipholweg 991a in Boesingheliede

Telefoon : (023) 555 28 98

E-mail :info@idex.nl (algemene informatie)

Maikel de Munnik

Voor meer info klik rechts op de pijl ▼

De Munnik is sinds 1957 actief in de antieke en klassieke autobranche.

Sinds 1990 door de Arrondissementsrechtbank te 's-Hertogenbosch beëdigd als makelaar, taxateur in antieke, klassieke en exclusieve automobielen.

Door het organiseren van beurzen, rally's, jury werkzaamheden en andere klassiekeractiviteiten heeft ons bureau enorm veel ervaring en naamsbekendheid opgedaan in de branche.


Bezoekadres

Bezoekadres: Energieweg 14, 5145 NW Waalwijk

Postadres : Postbus 336, 5140 AH WAALWIJK

Telefoon : +31(0)416 652710

Website : www.maikeldemunnik.nl

E-mail : info@maikeldemunnik.nl